Termene și condiții

 1. Acceptarea Termenelor si Conditiilor
  1. Aceste termene si conditii (“Termene si Conditii”) constitute acordul legal dintre dumneavoastra si societatea THEFASHIONCREED SRL. In acest sens, va rugam sa cititi aceste Termene si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: http://lesamis.ro/.
  2. Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website, folosirea serviciilor si/sau achiziționarea bunurilor comercializate ori plasarea de comenzi de pe Website, în scopul în care acesta a fost realizat, inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termene si Conditii.
  3. Daca nu sunteti de acord sa respectati aceste termene si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. De asemenea, daca, in orice moment, termenele si conditiile reglementate prin intermediul prezentului document devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea site-ului.
 1. Definiții
  1. Compania/Prestator/Furnizor/Vanzator – se refera la societatea THEFASHIONCREED S.R.L., persoană juridica romana, cu sediul in Sat Floreşti, Comuna Floresti, Str. Cetatii, Nr. 52H, Județ Cluj, înregistrata la ORC sub nr. J12/3062/2020, având CUI 43113976.
  2. Utilizator/Beneficiar/Client/Cumparator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda sau acceseaza site-ul.
  3. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
  4. Site/Website-ul/Platforma – se refera la domeniul http://lesamis.ro/ si toate paginile, conținutul și subdomeniile conținute in acesta:
   • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
   • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
   • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
   • informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
   • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
   • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
  5. Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
  6. Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
  7. Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Contractul se incheie in limba română.
  8. Pret – suma platita catre Vanzator de catre Cumparator.
  9. GDPR – se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului  European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
  10. Newsletter – se refera la buletinul informativ, exclusiv electronic, transmis de Prestator cu privire la noutatile referitoare la activitatea sa, informatii cu privire la serviciile sau bunurile disponibile pe site. 
 1. Utilizarea informatiilor
  1. Accesarea site-ului  http://lesamis.ro/, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse sau trimiterea de email-uri adresate Vanzatorului se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca Utilizatorul, dupa caz, consimte primirea notificarilor de la Vanzator in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin email sau prin anunturi pe site. 
  2. Vanzatorul garanteaza Utilizatorului acces pe site-ul http://lesamis.ro/ dar nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral continutul site-ului, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Vanzatorului.
  3. Pe site-ul http://lesamis.ro/, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale.  
  4. Pentru a beneficia de produsele disponibile, ce vor fi comandate de eventuali utilizatori, acestia trebuie sa se inregistreze pe site, conform procedurii expuse intr-o sectiune ulterioara.
  5. Pentru a plasa o comanda, Utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul http://lesamis.ro/, prin care va accesa direct ofertele puse la dispozitie de Vanzator.
  6. Vanzatorul nu poate fi tinut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei Utilizatorului, inclusiv privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
  7. Platforma nu trebuie utilizata in urmatoarele scopuri:
  8. Publicarea, distribuirea, diseminarea sau postarea ori transmiterea de mesaje, materiale, comentarii, sau informatii ilicite, nelegale, hartuitoare, calomnioase, abuzive, amenintatoare, vulgare, obscene sau prejudiciabile in orice alt mod; 
  9. Hartuirea, defaimarea, tulburarea, amenintarea sau incalcarea in orice alt mod a drepturilor legitime ale altor persoane, incluzand drepturile de protectie a datelor;
  10. Obtinerea accesului neautorizat la alte sisteme informatice;
  11. Incercarea de a modifica/altera/afecta in orice mod continutul digital;
  12. Incarcarea, publicarea sau transferarea in orice mod a unor fisiere care contin virusi, spyware, malware, fisiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora sau limita/afecta functionalitatea Platformei, a Serviciului ori a Continutului digital;
  13. Utilizarea oricarei comunicari sau a oricarui Continut digital sau informatii obtinute prin intermediul Platformei intr-un mod ce intra in conflict cu interesele legitime sau cu activitatea Vanzatorului ori a afiliatilor/partenerilor acestuia;
  14. Intr-o modalitate care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta site-ul in orice mod sau ar interfera cu utilizarea si intretinerea Site-ului; 
  15. Incercarea de a obtinte acces neautorizat la orice alte conturi inregistrate, sisteme informatice sau retele asociate;
  16. Incercarea de a obtine materiale sau informatii printr-un mijloc care nu a fost facut disponibil de  site a sau permis expres de catre Vanzator.
 1. Acces si crearea unui cont de catre cumparator
  1. Accesul furnizat de Companie cu privire la acest Site este dedicat strict pentru vizitarea, utilizarea,  logarea, plasarea de comenzi, urmarirea acestora si/sau pentru a ne transmite Feedback.
  2. Utilizatorii/Vizitatorii isi asuma intreaga raspundere pentru accesarea si modalitatea de utilizare a acestui Site.
  3. Este interzisa utilizarea Site-ului in scopuri comerciale si/sau intr-o maniera contrara intereselor Companiei, fara acordul prealabil scris al Companiei.
  4. Serviciul Platformei denumit “Contul meu” este furnizat de Companie in mod gratuit, in modalitatile si cu respectarea Termenelor si Conditiilor. 
  5. In calitate de Vizitator, aveti dreptul si in niciun caz obligatia de a va crea un Cont prin completarea formularului dedicat. 
  6. In ipoteza in care nu doriti sa va inregistrati in calitate de Utilizator, aveti in continuare posibilitatea de naviga pe Site. 
  7. In toate cazurile, va obligati si sunteti de acord sa nu folositi Platforma si/sau Serviciul/Continutul digital in alte scopuri decat cele reglementate prin prezentul Document.
  8. Daca THEFASHIONCREED S.R.L. are motive sa creada ca este posibil sa existe o incalcare a securitatii sau o utilizare abuziva a Serviciului sau a Platformei prin intermediul Contului dvs., este posibil sa va solicitam sa va schimbati parola sau, dupa caz, sa suspendati/suspendam utilizarea Serviciului.
  9. Accesul dvs. la Site (inclusiv plasare de comenzi) poate fi ocazional limitat pentru a permite o intretinere de rutina.
  10. Desi luam toate masurile si precautiile rezonabile in legatura cu Contul dvs., nu oferim nicio garantie (explicita sau implicita) cu privire la continutul sau functionarea acestuia. Nu garantam, spre exemplu, ca utilizarea Serviciului nu va fi niciodata intrerupta sau fara erori. Prin urmare, aveti reprezentarea faptului ca THEFASHIONCREED S.R.L. este exonerata de orice astfel de raspundere, pretentie ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu utilizarea Serviciului de catre dvs. 
  11. Orice comportament fraudulos care este in masura sa afecteze activitatea noastra este strict interzisa, Compania rezervandu-si dreptul de a suspenda/desfiinta contul Utilizatorului care are o astfel de conduita. Orice frauda/tentativa de frauda vor fi raportate si pedepsite in conformitate cu legislatia in vigoare.
  12. Comparatorul este obligat ca, la momentul in care doreste sa creeze un cont, sa ofere vanzatorului adresa sa de email, datele sale de identitate, cum ar fi numele, prenumele si domiciliul (in vederea emiterii documentelor fiscale – facturi) etc. Utilizatorul garanteaza faptul ca datele furnizate sunt corecte, complete si conforme. 
  13. Cumparatorul are dreptul ca, dupa crearea contului online si accesarea acestuia prin intermediul site-ului, sa achizioneze produsele comercializate de catre vanzator si sa isi exprime acordul cu privire la modalitatea de expediere a acestora. 
  14. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea Termenelor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenelor si Conditiilor Site-ului.
 1. Produse
  1. Platforma ofera produse ce vizeaza exclusiv domeniul industriei textile si de confectii si in domeniul comercializarii acestor produse.
  2. Vanzatorul ii pune la dispozitie cumparatorului o gama larga de produse, cum ar fi articole de imbracaminte, incaltaminte, etc.. 
  3. THEFASHIONCREED S.R.L. foloseste descrieri sugestive pentru Produsele si/sau Serviciile comercializate pe Site. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere ca fotografiile disponibile pe acest Site au scop informativ si nu obliga Compania in acest sens.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  4. In cazul in care anumite Produse lipsesc de pe stoc, va vom instiinta despre eventualele modificari, intr-un termen de cel mult 3 zile lucratoare.  
  5. In cazul in care nu putem furniza toata sau o parte din comanda plasata, va vom instiinta cat de curand posibil, aducandu-va la cunostina posibilitatea de a obtine rambursarea partiala sau integrala a comenzii, dupa caz, fara vreo alta obligatie suplimentara din partea Vanzatorului, implicit fara posibilitatea de a solicita daune-interese sau orice alte asemenea despagubiri.
 1. Comanda
  1. Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile prezentate in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
  2. Orice utilizator care doreste sa-si procure imediat unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Prestatorul prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
  3. Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in Cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda prin efectuarea platii prin una dintre modalitatile indicate expres în formularul de finalizare a comenzii. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
  4. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
  5. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreuneia dintre parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: (i) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; (ii) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de  Vanzator, in cazul platii online; (iii) datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.
  6. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare, doar în situația în care Produslui/Serviciul este comandat online, conform prevederilor legale în vigoare. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. Returnarea se va efectua strict prin serviciile de curierat rapid, iar toate costurile urmeaza a fi suportate de Cumparator. Depasirea termenului de 14 zile calendaristice de la livrare determina decaderea Consumatorului/Cumparatorului din dreptul de a se retrage din contract, conform normelor legale incidente. Returnarea bunurilor se va face la adresa Vanzatorulului mentionata in prezentele Termene si conditii. 
  7. Dreptul de retragere mentionat la articolul anterior nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu au fost prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate in mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare (lenjerie intima etc.).
  8. Categorii de produse cu conditii speciale de retur.
   Produsele de imbracaminte, incaltaminte, lenjerie (in general, toate produsele comercializate prin intermediul site-ului) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi.
  9. In cazul in care Comanda este achitata, in caz de retragere din contract, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract, doar prin intermediul unui cont IBAN furnizat de Cumparator. Rambursarea se va face doar dupa ce Vanzatorul a receptionat bunul si a verificat starea acestuia (verificarea starii bunului poate dura pana la cel mult 10 zile calendaristice). 
  10. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia.
  11. In cazul in care Prestatorul considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta.
  12. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Societate, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
  13. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 1. Plata
  1. Cumparatorul este de acord ca plata serviciului online sa fie procesata online de catre o platforma externa, precum si sa achite toate tarifele de procesare a plății, inclusiv sa accepte toate conditiile de procesare impuse de acea platforma care pot fi regăsite pe site-ul acestui operator.
  2. Daca plata se face online, prin cardul de debit sau de credit, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.
  3. Compania accepta ca plata ramburs la livrare, sau efectuata cu ajutorul oricarui card de credit/debit, conform coditiilor de pe platfoema de procesare a platii. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. 
  4. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va va oferi informatiile relevante cu privire la Comanda dvs., respectiv Vanzatorul va instiinta Cumparatorul cu privire la informatii despre reusita plati si despre procesarea comenzii.
  5. Autorizarea platii se face printr-un procesator extern, iar prestatorul nu este responsabil de utilizarea unor carti de credit/debit care nu sunt valide sau de utilizarea incorecta a cartilor de credit/debit. In cazul in care plata online nu a fost confirmata, va rugam sa va adresati bancii emitente a cartii de credit/debit.
  6. Plata se considera facuta doar la momentul la care contul vanzatorului este alimentat cu suma de bani ce formeaza obiectul platii.
  7. Plata se mai poate efectua si prin virament bancar (Ordin de plată) in baza unei facturi proforme emise de Vanzator.
  8. Debitarea contului Cumparatorului se va efectua doar prin raportare la suma finala care trebuie achitate, dupa aplicarea reducerilor sau a voucherelor. 
  9. Plata online pe site-ul nostru se va realiza prin intermediul platformei NETOPIA, in sistem online, fără a se trimite catre Cumparator vreun e-mail in acest sens.
  10. Pretul final va include TVA, daca este cazul. 
 1. Anularea comenzii
  1. Daca din orice motiv, doriti sa modificati sau sa anulati comanda dvs. pana la momentul expedierii acesteia nu trebuie sa achitati nicio suma catre Vanzator, iar daca ati achitat pretul acesta va va fi restituit, conform Termenelor si conditiilor acceptate.
  2. Daca solicitarea dvs. de anulare intervine dupa expedierea comenzii aveti obligatia de a achita catre Vanzator toate taxele de livrare (tur-retur a comenzii).
 1. Expediere si costuri de expediere
  1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator. Raspunderea pentru livrarea produsului apartine firmei de curierat.
  2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
  3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei sau international, conform optiunii cumparatorului si logisticii Vanzatorului. Astfel, vanzatorul poate refuza livrarea Bunurilor si Serviciilor catre cumparator, fara ca acesta din urma sa poata solicita daune.
  4. Cumparatorul va suporta si costurile de transport, in masura in care Vanzatorul nu decide sa desfasoare o campanie prin care sa asigure transportul gratuit. 
  5. Costurile de livrare urmează a fi mentionate pe site anterior finalizarii comenzii, fara a fi incluse in costurile produselor.
  6. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
  7. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
 1. Transferul proprietatii bunurilor
  1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).
  2. Pana la plata integrala a pretului bunurile raman in proprietatea Vazatorului, conform art. 1684 si urmatoarele din Codul Civil.
 1. Parteneri 
  1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea prealabila a Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.
  2. Cu toate acestea, Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Client pentru toate obligatiile asumate prin Contract si prin intermediul acestor Termene si Conditii.
 1. Drepturi/Obligatii/Declaratii 
  1. Toți utilizatorii inteleg ca orice manifestare sau comportament calomnios, activitati ilegale sau orice alte forme de abuz a functiei de feedback sau a oricarei alte parți a site-ului este interzisa si poate fi chiar raportata institutiilor abilitate in acest sens.
  2. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a Termenelor si Conditiilor.
  3. Compania nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.
  4. Potrivit legislatiei in vigoare, Compania are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale.
  5. Orice materiale sau informatii trimise sau publicate pe acest site de catre Cumparator, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale, si ca atare pot fi utilizate de Prestator in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau marketingul produselor. 
 1. Garantii
  1. Toate Bunurile comercializate de catre THEFASHIONCREED S.R.L., beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
  2. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare.
  3. In cazul in care bunurile livrate prezinta defecte materiale evidente sau de fabricatie, inclusiv defecte survenite in urma expedierii, va rugam sa adresati imediat o plangere catre noi sau catre angajatul transportatorului care livreaza bunurile. Pentru toate defectele bunurilor achizitionate care apar in perioada de garantie legala, aveti optiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defectiunilor si – in cazul in care sunt indeplinite cerintele legale – alte cereri de reducere a pretului sau de retragere din contract.
 1. Protectia datelor personale
  1. Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit acest document, prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin eventuale aplicatii disponibile pe telefonul mobil.
  2. Societatea THEFASHIONCREED S.R.L. va respecta dreptul la confidentialitate si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in scopul folosirii corespunzatoare a acestora.
  3. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibila pe site. 
 1. Litigii 
  1. Prin folosirea site-ului http://lesamis.ro/, utilizatorul se declara de acord cu “Termenele si conditiile de utilizare”, in special cu clauzele specifice mentionate in cuprinsul acestora – fara a ne limita la articolele de excludere, limitare a accesului, competenta etc.   
  2. In toate cazurile, partile vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice diferend, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau aceste Termene si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.
  3. In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la produsele/serviciile noastre, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica lesamiskidstore@gmail.com.
  4. Daca solutionarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare, competenta fiind a instantelor de judecata de la sediul Companiei.  
 1. Comunicari
  1. Toate comunicarile intre societatea THEFASHIONCREED S.R.L. si dvs. se efectueaza prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie pe site-ul nostru sau prin emailul furnizat in scopul plasarii comenzii. Va recomandam sa cititi mesajele e-mail primite pe tot parcusul executarii contractului, astfel incat sa luati cunostinta de orice modificari sau situatii aparute iclusiv cele primite in SPAM. 
  2. Daca trimiteti o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generala de contact identificata pe site-ul http://lesamis.ro/, vom folosi datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul comunicarii pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.  
  3. Daca aveti intrebari legate de pagina ”Termene si conditii”, va rugam sa folositi formularul din cadrul paginii de Contact sau adresele de e-mail afisate in partea de jos a paginii web.
  4. In ceea ce priveste comunicarile comerciale, Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, dupa cum urmeaza:
   • prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”.
   • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator sau.
   • prin contactarea  Vanzatorului.
   • Renuntarea la primirea Comunicarilor Comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document
 1. Drepturi de proprietate intelectuala
  1. Continutul digital precum si domeniul si subdomeniile acestui Site sunt protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala/industriala apartinand THEFASHIONCREED S.R.L.  si/ sau colaboratorilor sai ori altor parti terte. 
  2. Este strict interzis sa descarcati, sa modificati, sa publicati, sa transmiteti, sa transferati sau sa vindeti, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din sau in legatura cu Continutul la care aveti acces, sa il distribuiti, sa il afisati/inversati/alterati sau sa il exploatati in orice alta maniera, partial sau integral, fara acordul prealabil scris al THEFASHIONCREED SRL. Pentru orice intrebari legate de drepturile de proprietate intelectuala si/sau drepturi conexe va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de email lesamiskidstore@gmail.com
 1. Dispozitii finale 
  1. Compania isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  2. Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a Prestatorului.
  3. Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare demersurile judiciare ce se impun impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
  4. Recomandam ca utilizatorii sa ruleze un program antivirus pentru toate materialele descarcate de pe internet. Prestatorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere, intrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastra, care pot aparea in timp ce navigati pe site-ul nostru.  
  5. Website-ul poate contine link-uri catre site-uri si resurse care nu sunt proprietatea noastra. Prestatorul nu are niciun control asupra acestor site-uri si a resurselor gasite in cadrul acestora si, prin urmare, nu va fi raspunzator pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informatiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru functionalitatea sau performantele acestor site-uri sau pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau a altor drepturi care apar in cadrul acestor site-uri. 
  6. Accesand site-ul nostru, confirmati ca ati inteles posibilele consecinte ale accesarii acestuia si acceptati termenele si conditiile de mai sus.
  7. Prin accesarea site-ului, declarati ca nu incalcati nicio norma legala din statul sau tara dvs. și aveti varsta necesara si capacitatea legala pentru a intra in raporturi civile.