Livrare / Retur

Produsele Les Amis se livreaza prin curier rapid-DPD-oriunde pe teritoriul Romaniei, termenul estimat fiind 2-3 zile lucratoare(exceptand Sarbatorile legale, Black Friday). Costul de transport este de 20 lei. La 2 produse comandate transportul este gratuit. Livrarea produselor de catre curier nu include optiunea de desfacere a coletului.

Livrarea internationala a produselor se va face prin GLS International, intre 3-7 zile lucratoare, in functie de tare de destinatie, iar ca pret va fi 100 Lei.

Returul se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea comenzii. In cazul returnarii,produsele trebuie sa fie neutilizate, cu eticheta intacta, ambalajul original, nedeteriorat. In caz contrar, nu se va beneficia de rambursare.

Returnati coletul prin orice firma de curierat, plata transportului fiind suportata de catre clientul-cumparator. Nu oferim retururi gratuite. Contravaloarea produselor returnate se va rambursa in termen de 10 zile lucratoare, prin transferul sumei in contul indicat de catre dumneavoastra.

Va rugam sa completati urmatorul formular de retur, cu toate datele cerute, pentru a incepe procedura de retur, iar coletul va fi trimis la adresa urmatoare: strada Soporului, nr 8D, bl b1, sc.2, ap. 82, et. 3, Cluj Napoca, jud Cluj.